Antena 3 CNN Actualitate Ultimul semn de viață al Cristinei Țopescu, pe WhatsApp. Când a fost ultima oară văzută online prezentatoarea TV

Ultimul semn de viață al Cristinei Țopescu, pe WhatsApp. Când a fost ultima oară văzută online prezentatoarea TV

Cristina Țopescu a murit fără ca cineva să știe ce s-a întâmplat cu ea în ultimele trei săptămân. Prezentatoarea de televiziune nu a mai fost activă pe WhatsApp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineață.

Ultimul semn de viață al Cristinei Țopescu, pe WhatsApp. Când a fost ultima oară văzută online prezentatoarea TV
Sursa foto: foto- Facebook
13 Ian 2020   •   10:28

 Jurnalista Aneta Sîngeorzan vorbise de mai multe ori, în ultima lună, cu Cristina Țopescu deoarece voia să-l invite pe ministrul Sănătății în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune B1, iar Crisina era consiliera lui.

„Am vorbit cu Cristina Topescu in ultima luna de cateva ori, la telefon si pe whatsapp. Era consiliera ministrului Costache si voiam sa il invit in emisiunea mea medicala. Asta conteaza mai putin, dar e o introducere la ceea ce urmeaza sa zic.
Cristina Topescu nu a mai fost activa pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineata, oameni buni. Timp de 2 SAPTAMANI nu a intrat nici macar o singura data pe whatsapp, intr-o epoca in care telefonul mobil este prelungirea mainii noastre si intr-o epoca in care vorbim pe whatsapp mai mult decat la telefon, cu voce. De mai bine de doua saptamani nu a postat deloc pe retelele sociale, unde inteleg ca era foarte activa...
Oare nu si-a pus nimeni din cercul ei de apropiati (pentru ca e prea mult sa spun ca avea prieteni) un semn de intrebare in ceea ce o priveste? Unde este Cristina? Ce face Cristina? Oare nu s-a gandit nimeni la ea de Anul Nou? Oare nu i-a trecut nimanui prin cap sa o sune sau sa ii scrie si a doua oara, cand au constatat, dupa cum sustin in seara asta pe la televizor, ca nu da niciun semn inapoi?!”, a scris jurnalista Aneta Sîneorzan pe pagina sa de Facebook.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 ani. Jurnalista a fost găsită decedată în locuința sa, de poliția alertată de o vecină. Cristina Țopescu nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni.

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu aneta singeorzan
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close