Antena 3 CNN Actualitate Un angajat SRI, suspect de furtul unui aparat radar care îl surprinsese gonind prin Capitală

Un angajat SRI, suspect de furtul unui aparat radar care îl surprinsese gonind prin Capitală

Un angajat SRI, suspect de furtul unui aparat radar care îl surprinsese gonind prin Capitală
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Mar 2012   •   17:41

Caz incredibil în Bucureşti. Radarul care surprinsese un şofer când lua pe capotă un poliţist de la Rutieră a fost furat de pe maşina de poliţie. Cel mai probabil, aparatul a dispărut în curtea IML, unde poliţiştii îl duseseră la probe pe şoferul agresiv, care era angajat SRI.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, tânărul în vârstă de 29 de ani făcea parte din personalul contractual şi lucra la un departament auxiliar.

Marius Bobeică fusese angajat în urmă cu cel mult doi ani în SRI şi potrivit reprezentanţilor instituţiei nu ar mai fi avut probleme.

În noaptea de sâmbătă spre duminică nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor de la Rutieră şi a pornit într-o cursă nebună prin Bucureşti. Ca să scape, l-a luat pe un poliţist pe capotă. Apoi a început să urle că este în misiune pentru că este ofiţer operativ SRI. A refuzat să sufle în fiolă dar şi recoltarea de probe biologice la INML.

Apoi, în timpul circului de la INML, aparatul radar şi antena de pe  maşina poliţitilor au dispărut. Anchetatorii au deschis dosar penal, însă a fost înregistrat cu autor necunoscut. Potrivit unor surse judicare, individul ar fi principalul suspect.



×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close