Antena 3 CNN Actualitate Un avion a fost lovit de 4 obiecte zburătoare neidentificate, la Gherla (VIDEO)

Un avion a fost lovit de 4 obiecte zburătoare neidentificate, la Gherla (VIDEO)

Un avion a fost lovit de 4 obiecte zburătoare neidentificate, la Gherla <font color=red>(VIDEO)</font>
06 Iun 2008   •   12:52

Un avion a fost lovit de patru obiecte zburătoare neidentificate, în apropiere de Gherla. Evenimentul s-a petrecut pe 30 octombrie 2007, când un aparat de zbor MIG 21 Lancer efectua un zbor de verificare, scrie Hotnews. Incidentul a fost recunoscut acum de Ministerul Apărării Naţionale. În urma ciocnirii cu cele 4 obiecte neidentificate, avionul a suferit serioase avarii. Pilotul a reuşit să redreseze aeronava şi să aterizeze, deşi sticla de la cabina sa fusese spartă.

Potrivit locotenent-colonelului Nicolae Grigorie, citat de Hotnews, nu poate fi vorba nici de rachete, de trageri ale artileriei terestre, păsări sau gheaţă. Specialiştii au luat în calcul toate explicaţiile posibile, însă nu au ajuns la nicio concluzie. Se pare însă că nu doar românii au fost depăşiţi de o astfel de situaţie. Cazul din 30 octombrie 2007 a ajuns la cele mai cunoscute universităţi din lume, care încearcă să scoată totul la lumină.

"Semnul de întrebare este foarte mare", a declarat generalul locotenent Croitoru, şeful Statului Major al Armatei, la emisiunea News First de la Radio News FM.

Conform generalului, "din detaliile institutelor care au analizat incidentul, nu am putut stabili care este natura corpurilor, nu există nicio amprentă pe corpul avionului, este ca o minge care a venit, a lovit şi a distrus. Nu ştiu ce s-a intamplat, corpul a disp[rut", a precizat şeful Statului Major al Armatei.

"Acest incident ne-a creat câteva probleme, nu ştiu cum putem să le privim, rămân în atenţia noastra. Am vorbit despre aceasta situaţie şi la Comitetul pentru Securitatea Zborului din Europa. Din acest moment vom privi cu mai mare atenţie aceste fenomene", a mai spus generalul Croitoru, la emisiunea News First de la Radio News Fm.



Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close