Antena 3 CNN Actualitate Un avion Air France a aterizat de urgenţă pe Băneasa, din cauza condiţiilor meteo

Un avion Air France a aterizat de urgenţă pe Băneasa, din cauza condiţiilor meteo

Un avion Air France a aterizat de urgenţă pe Băneasa, din cauza condiţiilor meteo
Sursa foto: aterizare
22 Iun 2009   •   20:42
Update: Avionul Air France a decolat şi va ajunge în 10-15 minute pe Otopeni.

Un avion al companiei Air France a aterizat de urgenţă pe aeroportul Băneasa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Pasagerii nu sunt lăsaţi să coboare din avion. Aeronava va fi alimentată cu kerosen, după care pasagerii vor fi duşi pe Otopeni.

Cursa Air France trebuia să ajungă pe aeroportul Otopeni la ora 19.20.

Potrivit conducerii aeroportului Băneasa, echipajul a hotărât să nu lase pasagerii să coboare din aeronavă, pentru că acelaşi avion va trebui să efectueze o cursă spre Paris, de pe Otopeni, în această seară. În scurt timp, avionul va decola către aeroportul Otopeni.

Surse din cadrul aeroportului au declarat că pasagerilor li s-a spus iniţial că aeroportul Otopeni este închis. Membrii echipajului au explicat că pasagerii nu sunt lăsaţi să coboare pe aeroportul Băneasa deoarece bagajele se pot pierde. În cazul în care pasagerii din avion ar coborî pe aeroportul Băneasa, compania Air France ar trebui să plătească nişte taxe suplimentare.

?A fost o decizie a echipajului, personal cred că a fost cea mai bună decizie. Nu ar fi dorit să coboare toţi pasagerii, ar fi rămas în avion numai câţiva dintre ei, s-ar fi produs o întârziere mai mare? a declarat pentru Antena 3, directorul aeroportului Băneasa, George Mihalcea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close