Antena 3 CNN Actualitate Un avion s-a întors pe aeroportul din Timişoara din cauza unei avarii. Pasagerii sunt în siguranţă

Un avion s-a întors pe aeroportul din Timişoara din cauza unei avarii. Pasagerii sunt în siguranţă

Un avion s-a întors pe aeroportul din Timişoara din cauza unei avarii. Pasagerii sunt în siguranţă
05 Mai 2009   •   16:53

O aeronavă Carpatair care efectua o cursă de la Timişoara la Iaşi s-a întors pe aeroportul din Timişoara, la zece minute de la decolare din cauza unei avarii. Avionul a decolat în jurul orei 15.30 şi s-a întors după câteva minute din cauza unor probleme, sesizate de echipaj. Potrivit directorului general al Carpatair, un capac rabatabil de la motor s-a deschis în timpul zborului.

?Cauza a fost deschiderea unui capac de la motor. Se va face o investigaţie şi se va stabili care a fost cauza deschiderii. Acest incident nu a provocat nicio problemă. Motorul a funcţionat în condiţii normale? a declarat pentru Antena 3, Nicolae Petrov, director general Carpatair.

?Pilotul a luat decizia de a se întoarce. Nu au fost probleme la aterizare, cei 50 de pasageri au fost debarcaţi în condiţii de siguranţă. Pasagerii sunt îmbarcaţi într-o altă aeronavă şi vor ajunge la iaşi într-o oră? a declarat Carmen Stoica, ofiţer relaţii publice Aeroportul Timişoara.

Antena3.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close