Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost împuşcat lângă poligonul SPP de la Popeşti-Leordeni (VIDEO)

Un bărbat a fost împuşcat lângă poligonul SPP de la Popeşti-Leordeni (VIDEO)

Un bărbat a fost împuşcat lângă poligonul SPP de la Popeşti-Leordeni (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Sep 2010   •   15:51

Un bărbat a fost rănit uşor după ce a fost împuşcat lângă poligonul SPP de la Popeşti-Leordeni, din Ilfov. Incidentul a avut loc la 1,5 km de poligon. De obicei, poligonul este folosit pentru antrenamentele ofiţerilor SPP. Victima a fost transportată la Spitalul Sfântul Ioan pentru îngrijiri.

Incidentul a fost semnalat la numărul de urgenţă 112 , de către o persoană care a sunat pentru a anunţa că a fost atinsă de un glonţ, la 1,5 kilometri de baza de antrenament a SPP din localitatea Popeşti-Leordeni, potrivit Mediafax. SPP a fost informat de incident de către IPJ Ilfov.

Este vorba despre un bărbat care a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală şi care avea "o exfoliaţie în zona umăr-spate", conform coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.

Bărbatul a plecat acasă deoarece avea doar o mică julitură pentru care a primit tratament.

SPP colaborază cu IPJ Ilfov şi derulează o anchetă proprie pentru a verifica posibilitatea ca glonţul respectiv să provină de la muniţia folosită în cadrul antrenamentelor desfăşurate în baza de pregătire a SPP.

Poligonul SPP din Popeşti-Leordeni este omologat şi special amenajat conform normelor internaţionale astfel încât să nu reprezinte un pericol pentru mediul extern din apropierea sa. În baza de antrenament SPP de la Popeşti-Leordeni nu s-a mai petrecut niciun incident de acest gen, în cei peste 12 ani de când a fost dat în folosinţă, precizează SPP.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: poligon SPP
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close