Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit, după ce mai multe dispensare au refuzat să-l îngrijească

Un bărbat a murit, după ce mai multe dispensare au refuzat să-l îngrijească

Un bărbat a murit, după ce mai multe dispensare au refuzat să-l îngrijească
29 Mai 2008   •   08:22

Un gorjean a murit, în timp ce colegii lui cereau disperaţi ajutorul. Miercuri seară, bărbatului de 40 de ani i s-a făcut dintr-o dată rău. Colegii au sunat la 112, dar au decis să-l ducă singuri cu maşina la spital. Au ajuns în Argeş, la un sanatoriu, unde asistentele au refuzat să-i acorde primul ajutor, pentru că nu aveau aparatura necesară. După două ore de plimbări pe la dispensare, au reuşit să cheme din nou o salvare, care nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe muncitor.

Bărbatul lucra în construcţii şi mersese în judeţul Vâlcea pentru o lucrare. Stătea la un motel. Spre seară, i s-a făcut rău şi a cerut ajutorul colegilor. Aceştia au sunat imediat la ambulanţă. Pentru că nu au înţeles dacă a fost sau nu trimisă o ambulanţă, oamenii şi-au urcat colegul în maşină şi au plecat să caute un spital.

Medicii legişti vor stabili joi dacă bărbatul ar fi putut fi salvat sau nu. Şi serviciul de ambulanţa a deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit muncitorul gorjean.

Antena 3

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close