Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care ar fi murit în urma unui șoc anafilactic, trecut la decesele COVID-19!

Un bărbat care ar fi murit în urma unui șoc anafilactic, trecut la decesele COVID-19!

La începutul lunii august, bărbatul ar fi cosit ambrozia din jurul casei. La doar câteva minute i-a apărut pe corp o urticarie, a făcut febră și a început să se simtă din ce în ce mai rău. Era cardiac și bolnav cronic de plămâni. Luat cu ambulanța de acasă. bărbatul a fost dus direct la Reșița la secția de boli contagioase.

Un bărbat care ar fi murit în urma unui șoc anafilactic, trecut la decesele COVID-19!
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    31 Aug 2020   •   21:15

Acolo i s-ar vi dat direct tratament anti-COVID. "I s-a administra un medicament, și-a revenit. A doua zi au vrut să-i dea un alt medicament. Seara, la ora 8 și ceva am aflat că a murit", a spus fiul bărbatului.

Personalul medical ar fi spus membrilor familei că bărbatul ar fi decedat în secția ATI. Un reprezentant al firmei de pompe funebre îi contrazice pe medici și susține că omul ar fi murit în baia spitalului, lucru care ridică suspiciuni mebrilor familiei.

"La cimitir, ne trezim că vine baiatul de la ... să ne spună că el l-a ridicat din baie. Păi, unde este COVID-ul? Nu ni s-a dat explicații, nu au venit doctori, nu a venit absolut nimeni ca să ne dea explicații sau un act", a adăugat fiul.

Cele mai mari suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul nu a murit de COVID reprezintă rezultatele negative ale testelor tuturor membrilor familiei care au intrat în contact cu victima.

"Soția a făcut testul, mama, în aceeși zi când a murit tata, a făcut testul și a iesit negativ, sora mea a făcut testul acum câteva zile, iar rezultat negativ. Deci toată lumea este negativă, numai tata a murit de COVID", a mai spus băiatul bărbatului.

Familia decedatului afirmă că nici acum nu a primit de la spital o hârtie în care să se spună că victima a fost diagnosticată cu COVID, deși cauza decesului a fost menționată ca fiind COVID. Conducerea Spitalului Județean a declarat Antenei 3 că a fost deschisă o anchetă internă.

 

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close