Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bârlad s-a sinucis în direct pe Facebook. Ce au făcut oamenii care vedeau live imaginile șocante

Un bărbat din Bârlad s-a sinucis în direct pe Facebook. Ce au făcut oamenii care vedeau live imaginile șocante

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Bârlad, județul Vaslui și-a pus capăt zilelor, în direct, pe pagina sa de Facebook. Trupul fără suflare a fost descoperit sâmbătă dimineață, la ora 2.00, într-un apartament din municipiul Bârlad, după ce o rudă a bărbatului a alarmat autoritățile. Polițiștii și medicii au ajuns, însă, prea târziu, bărbatul fiind declarat decedat.

Un bărbat din Bârlad s-a sinucis în direct pe Facebook. Ce au făcut oamenii care vedeau live imaginile șocante
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    24 Aug 2020   •   19:45

Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul ar fi pornit o transmisie live pe Facebook. Imaginile cu un puternic impact emoțional au putut fi văzute de mai multe persoane, care au crezut că sinucigașul nu-și va duce gestul până la capăt, potrivit Vremea Nouă.

Jurnaliștii vasluieni susțin că dețin înregistrarea șocantă, dar imaginile nu pot fi difuzate public. Potrivit sursei citate, soția acestuia ar fi fugit în Italia și l-ar fi lăsat cu doi copii, dintre care unul de 3 ani cu probleme grave de sănătate.

Copleșit de situație și de datorii, bărbatul ar fi clacat. Oamenii legii au deschis un dosar pentru cercetare penală privind infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor care au dus la deces.
 

×
Subiecte în articol: Barlad sinucidere
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close