Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bârlad s-a sinucis în timp ce făcea live pe Facebook. Nimeni n-a reacționat la timp ca să-l salveze!

Un bărbat din Bârlad s-a sinucis în timp ce făcea live pe Facebook. Nimeni n-a reacționat la timp ca să-l salveze!

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Bârlad s-a sinucis în timp ce făcea live pe Facebook. Polițiștii au fost sesizați duminică, 23 august 2020, în jurul orei 02.00 dimineața de către o rudă a bărbatului.

Un bărbat din Bârlad s-a sinucis în timp ce făcea live pe Facebook. Nimeni n-a reacționat la timp ca să-l salveze!
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    24 Aug 2020   •   00:01

Bărbatul s-a despărțit recent de soția sa cu care are un copil de trei ani. Ar fi aflat că este bolnav, având probleme cardiace. Soția l-a părăsit și i-a lăsat doi copii în grijă (cel de 3 ani și încă un copil din prima ei căsătorie). Copleșit de griji, dar și de datorii, bărbatul și-a pus pus capăt zilelor.

Poliția face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul. S-a deschis un dosar pentru cercetare penală privind infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor care au dus la deces”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

S-a sinucis în timp ce făcea live pe Facebook

Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul a pornit o transmisie live pe Facebook, iar imaginile șocante au putut fi văzute de mai multe persoane. 

Unii susțin că nu credeau că bărbatul își va duce gestul până la final și chiar au preluat acele imagini îngrozitoare. 

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close