Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Galaţi a fost împuşcat în faţă cu o armă cu alice

Un bărbat din Galaţi a fost împuşcat în faţă cu o armă cu alice

Un bărbat din Galaţi a fost împuşcat în faţă cu o armă cu alice
21 Apr 2008   •   20:01

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Galaţi a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, cu răni profunde la faţă, după ce a fost împuşcat de un pădurar cu o armă de foc cu alice. Potrivit Mediafax, bărbatul a fost împuşcat în momentul în care încerca să aplaneze un conflict izbucnit între pădurarul din comună şi un localnic.

Bărbatul a declarat că în momentul când a intervenit, pădurarul a folosit arma de foc împotriva sa fără niciun fel de somaţie.Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, subcomisarul Ştefan Gohoreanu, cercetările preliminare făcute de către poliţişti confirmă varianta victimei.

"Din cercetările fãcute până acum reiese că victima a intervenit pentru a modera un conflict între doi cetăţeni din comuna Măstăcani. Nu a reuşit acest lucru, mai mult, el a fost victimă în acest caz. Se pare că în momentul în care s-a interpus între cei doi, agresorul a executat un foc de armă asupra sa. În prezent, autorul faptei este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Ştefan Gohoreanu.

Bărbatul se află internat la spitalul „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi şi va fi operat în cursul zilei de marţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close