Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Trinidad Tobago a angajat trei americani să-i răpească fiul din curtea şcolii din România

Un bărbat din Trinidad Tobago a angajat trei americani să-i răpească fiul din curtea şcolii din România

Un bărbat din Trinidad Tobago a angajat trei americani să-i răpească fiul din curtea şcolii din România
Sursa foto: rapire
14 Ian 2009   •   20:45

Un bărbat din Tridinad Tobago a încercat să-şi răpească fiul din România. A angajat trei inşi din America pentru asta, iar ei l-au luat cu forţa din curtea Şcolii din Săcele unde învăţa.
Părinţii copilului s-au despărţit în urmă cu un an. Femeia a intentat divorţul şi a primit custodia copilului. Apoi, a decis că cel mai bine ar fi să-şi crească fiul în România, la bunici.
Cadrele didactice au povestit poliţiştilor că doi bărbaţi şi o femeie l-au luat pur şi simplu pe copil, l-au băgat într-o maşină şi au demarat în trombă. Imediat s-a dat alarma. Poliţiştii din Braşov, Ilfov, Giurgiu şi cei de Frontieră au intrat în alertă. Puţin după miezul nopţii, au dat de urma băiatului. Doar 200 de metri mai aveau răpitorii până la graniţa cu Bulgaria, la Giurgiu, pe unde voiau să scoată copilul din ţară, cu un taxi. Oamenii legii au oprit, însă, maşina la timp, iar acum băiatul este din nou lângă mama lui.
Răpitorii aveau şi un pasaport american pe numele copilului. Împreună, urmau să se îmbarce de la Sofia spre Statele Unite, unde îi aştepta tatăl băiatului.
Cei trei americani sunt cercetaţ acum pentru răpirea copilului.

Observator

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close