Antena 3 CNN Actualitate Un bebeluş a fost confundat cu o grămadă de rufe şi izbit de pământ

Un bebeluş a fost confundat cu o grămadă de rufe şi izbit de pământ

Un bebeluş a fost confundat cu o grămadă de rufe şi izbit de pământ
17 Oct 2008   •   13:24

A fost confundat cu o grămadă de rufe şi a fost trântit de pământ de un bărbat. Este cazul unui bebeluş de numai 11 zile din comuna harghiteană Eliseni. Agresorul, aflat într-un bar, a luat pur şi simplu copilul din braţele mamei şi l-a izbit de pământ, declarând ulterior că a crezut că femeia ţine în braţe o grămadă de cârpe.
Ana Maria Crîşmaru, reprezentantă a Biroului de Presă al IPJ Harghita a declarat:" L.I. de 63 ani, din localitate, aflat în incinta unui bar din Eliseni, a smuls copilul de 11 zile din braţele mamei sale, V.P., în vârstă de 16 ani, şi l-a aruncat pe podeaua localului." Imediat după accident, copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul orăşenesc Cristuru-Secuiesc, informează Mediafax. După acordarea primului ajutor, a fost transferat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc. În prezent, copilul, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, este ţinut sub observaţie de medici.
Investigaţia poliţiştilor a arătat că bebeluşul nici măcar nu plângea ca să-l enerveze pe agresor care a declarat că nu ştia că femeia ţine în braţe un copil. Părinţii nu au depus încă plângere la Poliţie. Starea copilului este în prezent stabilă dar, potrivit medicilor, se poate schimba dintr-un moment în altul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close