Antena 3 CNN Actualitate Un bebeluş de trei luni a suferit arsuri grave, după ce fratele i-a turnat var nestins peste faţă

Un bebeluş de trei luni a suferit arsuri grave, după ce fratele i-a turnat var nestins peste faţă

Un bebeluş de trei luni a suferit arsuri grave, după ce fratele i-a turnat var nestins peste faţă
Sursa foto: bebelus
17 Mar 2010   •   10:34

Un bebeluş de trei luni din localitatea vasluiană Crăciuneşti se află în stare foarte gravă la spital, după ce fratele mai mare i-a turnat, din greşeală, o găleată de var nestins peste faţă. Potrivit Mediafax, copilul suferă de arsuri chimice la faţă şi la ochi.

Se pare că cel care i-a provocat arsurile micuţului este chiar fratele mai mare al acestuia care a răsturnat, din greşeală, o găleată cu soluţie de var nestins peste faţa lui.

"Bebeluşul a suferit arsuri chimice atât la nivelul feţei, cât şi al ochilor, starea lui fiind gravă, având în vedere vârsta foarte mică a pacientului. Cea mai mare parte din vină pentru acest accident nefericit o poartă părinţii care i-au lăsat nesupravegheaţi pe cei doi copii", a declaratAna Maria Ungurenu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Bebeluşul a fost transportat iniţial la spitalele din Negreşti şi Vaslui. Din cauza stării grave în care se afla, copilul a fost transferat la Secţia de Oftamologie a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bebelus spital
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close