Antena 3 CNN Actualitate Un cap al lumii interlope din Craiova a murit, în urma unei reglări de conturi

Un cap al lumii interlope din Craiova a murit, în urma unei reglări de conturi

Un cap al lumii interlope din Craiova a murit, în urma unei reglări de conturi
26 Aug 2008   •   12:33

Reglare de conturi marţi dimineaţa între doi capi ai lumii interlope din Craiova. Unul dintre ei a murit la spital, după ce a fost împuşcat de mai multe ori, iar celălalt se află în continuare internat în stare gravă. Scandalul dintre cei doi a început puţin după ora 4 dimineaţa. Cei doi au petrecut la un cazino, unde au jucat poker mai multe ore. Cătălin Mavrichie, prieten bun cu Ion Pârvu, zis Caiac, s-a supărat că acesta din urmă a câştigat mai bine de 50.000 de euro şi l-a acuzat că a trişat.

După puţin timp cei doi au plecat fiecare la casa lui, însă Mavrichie l-a urmărit pe Caiac până la locuinţa lui. Acolo cei doi s-au luat la bătaie în faţa blocului cu săbii. Mavrichie avea asupra sa şi un revolver de calibrul 38, cu gloanţe, pe care l-a folosit. L-a împuşcat pe Caiac de patru ori în cap şi abdomen. La faţa locului au venit şi prietenii lui Caiac. Aceştia au agresat jurnaliştii, chiar de faţă cu jandarmii şi poliţiştii.

Cei doi au ajuns în stare foarte gravă la spital. Din cauza rănilor foarte grave, Caiac a murit la scurt timp pe patul de spital. Poliţiştii încearcă să menţină ordinea, pentru ca scandalul din faţa blocului să nu reizbucnească la spital.

Caiac este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Craiova şi a fost implicat în numeroase scandaluri. La rândul său, Cătălin Mavrichie este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi în Segarcea. Acesta riscă să stea în închisoare până la 25 de ani sau chiar pe viaţă, după ce poliţiştii au găsit arma cu care s-a comis crima.



Scandalurile în care sunt implicate implicate persoane din lumea interlopă nu sunt o noutate la Craiova. În ultimii ani, zeci de incidente de acest gen au atras atenţia presei. Pe 29 aprilie 2008 două grupuri de rromi au tras mai multe focuri de armă în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova. Un medic de la Serviciul de Ambulanţă a intervenit pentru a-l imobiliza pe unul dintre bărbaţii care au deschis focul.

Pe 8 aprilie, peste 250 de rromi au luat cu asalt Spitalul din Craiova supăraţi de faptul că un interlop a fost rănit de un poliţist. Totul a pornit după ce rromii l-au bătut pe proprietarul unei bălţi din localitatea Vârvorul de Jos. Agresorii au fost prinşi în cele din urmă dar în timpul operaţiunii şeful postului de poliţie din localitate a fost rănit.

Pe 3 februarie 2008, un nou scandal a avut loc chiar în faţa sediului Curţii de Apel Craiova. Patru persoane au fost rănite după ce au fost atacate cu săbii şi topoare de un grup de rromi.

Un alt incident a avut loc pe 17 august 2007. Craiovenii au fost martorii unei răfuieli între două clanuri de rromi. Şase persoane au ajuns atunci la spital după ce clanurile Moruzi si Poenaru s-au luptat cu săbii si s-au împuşcat, pe un cunoscut bulevard din oras. Politia a ajuns la locul incidentului abia dupa ce conflictul se încheiase.

Antena 3

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close