Antena 3 CNN Actualitate Un cetăţean ucrainean a încercat să treacă un Bentley Continental furat prin Vama Vărşand

Un cetăţean ucrainean a încercat să treacă un Bentley Continental furat prin Vama Vărşand

Un cetăţean ucrainean a încercat să treacă un Bentley Continental furat prin Vama Vărşand
24 Iun 2010   •   20:50

Un ucrainean a încercat să treacă prin Vama Vărşand cu o maşină furată. Omului, probabil că maşina i s-a părut suficient de modestă ca să nu atragă atenţia. Este vorba despre nici mai mult nici mai puţin decât un Bentley Continental. Poliţiştii şi-au dat seama că ceva e în neregulă, au verificat şi au aflat că Bentley-ul e dat în urmărire prin Interpol de două luni.

Bărbatul a declarat că nu ştia că maşina este furată şi că avea simpla misiune de a duce bolidul în Bulgaria. Verificarea amănunţită a actelor l-a dat de gol. Venea din Germania, de unde fusese furată maşina.

Cu o cheie de Volkswagen, hoţii au reuşit să pornească Bentley-ul. Probabil i-a orbit luxul. Cu scaune din piele, interior de lemn de esenţă rară, telefon la bord şi dotări de ultimă generaţie, Bentley-ul este cotat pe piaţă la preţul de 200.000 de euro. Hoţii au schimbat plăcuţele de înmatriculare şi au falsificat certificatul de înmatriculare.

După două luni, s-au gândit să ducă maşina în Bulgaria, dar limuzina era dată în urmărire prin Interpol. Maşina va fi returnată în curând proprietarului, iar ucraineanul este cercetat pentru fals în acte şi tăinurea furtului.

Observator

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close