Antena 3 CNN Actualitate Un clujean a fost la un pas să fie ucis în bătaie pe stradă (IMAGINI ŞOCANTE)

Un clujean a fost la un pas să fie ucis în bătaie pe stradă (IMAGINI ŞOCANTE)

Un clujean a fost la un pas să fie ucis în bătaie pe stradă <font color=red>(IMAGINI ŞOCANTE)</font>
03 Noi 2007   •   18:50

Un tânăr a fosl la un pas de a fi ucis în bătaie de un grup de huligani, într-un cartier din Cluj Napoca. Bărbatul a fost lovit, cu lanţurile şi pumnii, apoi călcat în picioare. Imaginile şocante au fost surprinse de un cameraman amator. Huliganii care îl lovesc fără milă pe tânărul din imaginile surprinse de cameramanul amator se pare că sunt suporteri ai unei echipe de fotbal din Cluj. Bărbatul lăsat aproape fără suflare este cel mai probabil tot un suporter al unei echipe de fotbal din Cluj.

O gaşcă întreagă au atacat cu pumnii şi picioarele bărbatul trântit la pământ. În timp ce huliganii lovesc în continuu, un singur om încearcă să-i îndepărteze de tânărul care abia mai poate merge. Loviturile contenesc abia când bătăuşii aud sirenele poliţiei.

Până la urmă tânărul călcat în picioare a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus de urgenţă la spital. Poliţiştii clujeni i-au amendat pe bătăuşi doar pentru tulburarea liniştii publice. Vor plăti pentru bătaia cruntă pe care i-au dat-o tânărului numai dacă acesta va depune plângere.

CLUJEANUL A FOST BĂTUT CU BESTIALITATE DE O GAŞCĂ ÎNTREAGĂ

Observator

×
Parteneri
Românii care ar putea pierde bani la salariu, de la 1 iulie 2024
x close