Antena 3 Actualitate Un copil bolnav a fost crescut legat de un copac până la şase ani (VIDEO)

Un copil bolnav a fost crescut legat de un copac până la şase ani (VIDEO)

22 Iun 2009   •   22:28
Un copil bolnav a fost crescut legat de un copac până la şase ani (VIDEO)

Un copil bolnav a fost tratat ca un animal de părinţii lui. O familie din Neamţ şi-a crescut fiul de şase ani legat de un copac. Poate că ar fi împlinit 18 ani acolo, dacă un vecin nu ar fi filmat calvarul prin care trece băiatul.

Nici măcar un câine nu poate fi ţinut legat de un copac. Darămite, un copil de şase ani, care suferă de un handicap grav. Ar avea nevoie de atenţie specială, dar este tratat mai rău decât un animal.

În acte, această femeie este mama copilului şi nu numai atât. Primeşte bani de la Primărie pentru a avea grijă de propriul copil, grav bolnav.Se pare că nu a venit nimeni, în ultimul timp, să vadă prin ce chinuri trece băiatul bolnav. Copilul era legat când de tată, când de mamă, când de amândoi.

Un calvar pe care mulţi dintre vecini n-au făcut nimic să-l oprească. Totuşi, una dintre vecine a însemnat şi salvarea copilului. Mama şi asistenta socială a copilului neagă orice acuzaţie. Totuşi, recunoaşte că a păstrat copilul în familie doar pentru banii de la primărie.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close