Antena 3 CNN Actualitate Un copil de trei ani a murit, în urma unei anestezii, la o clinică privată din Bucureşti (VIDEO)

Un copil de trei ani a murit, în urma unei anestezii, la o clinică privată din Bucureşti (VIDEO)

Un copil de trei ani a murit, în urma unei anestezii, la o clinică privată din Bucureşti (VIDEO)
29 Iun 2009   •   18:07

Un copil de trei ani a murit la un centru medical privat din Capitală, în urma unei anestezii. Micuţului urma să i se facă o investigaţie RMN. Surse medicale spun că acesta suferea de tetrapareză spastică. Părinţii copilului spun că aparatura era defectă şi sunt hotărâţi să dea clinica în judecată. Spitalul privat a fost închis.

Copilul suferea din naştere de tetrapareză spastică. El a făcut de mai multe ori examen RMN. ?Am venit cu copilul să fac investigaţii relativ normale. O rezonanţă magnetică?, a declarat Ciprian Constantineanu, tatăl copilului. Părea un control simplu. Tatăl copilului spune că medicii au acţionat cu un defibrilator defect.

?Nu au avut nici cea mai mică dotare de resuscitare. Aparatul defribilator nu a mers, iar personalul nu era aici. E jalnic. Clinică privată, dai o grămadă de bani şi pleci cu copilul pe targă.?, a spus tatăl copilului.

Părinţii micuţului sunt hotărâţi să dea clinica în judecată. Reprezentanţii spitalului se apără şi spun că medicii au acţionat conform protocolului existent pentru acest gen de situaţii. O anchetă va avea loc şi la Colegiul medicilor. Clinica în care a murit copilul a fost închisă.



Antena 3

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close