Antena 3 CNN Actualitate Un copil de un an şi patru luni şi tatăl său, desfiguraţi după ce blenderul le-a explodat în faţă (VIDEO)

Un copil de un an şi patru luni şi tatăl său, desfiguraţi după ce blenderul le-a explodat în faţă (VIDEO)

Un copil de un an şi patru luni şi tatăl său, desfiguraţi după ce blenderul le-a explodat în faţă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
20 Aug 2010   •   17:40

Un copil de un an şi patru luni şi tatăl său ar putea rămâne desfiguraţi pe viaţă, după ce un blender, încă în garanţie, le-a explodat în faţă. Cei doi au arsuri pe faţă şi corp şi vor avea nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale. Bărbatul este decis să dea în judecată firma producătoare, pentru ca aparatul să fie retras de pe piaţă.

Blenderul special pentru copii fusese cumpărat de câteva luni. Părinţii tocmai pregătiseră masa pentru băieţelul de un an şi patru luni, când s-a întâmplat nenorocirea.

Băieţelul are arsuri de graduele 2 şi 3 pe 15% din suprafaţa corpului.

Cei doi, tată şi fiu, merg zilnic la spital, pentru îngrijiri.

Imediat după ce au cumpărat blenderul, în februarie, soţii au mers înapoi la magazin, ca să îl schimbe. Trepida şi se supraîncălzea.

Cei doi soţi vor merge la OPC să depună plângere. Blenderul cu pricina, dar şi celelale produse similare, expuse în magazinul respectiv, vor fi trimise la expertiză.

Şi la producător, dar şi la magazinul care l-a comercializat. Reprezentanţii acestuia au declarat că, la câteva zile de la refuzul de returnare, l-au chemat înapoi pe bărbat, să-i schimbe, totuşi produsul, dar acesta nu a mai venit.



Observator

×
Subiecte în articol: copil tata OPC producator firma aparat arsuri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close