Antena 3 CNN Actualitate Un copil din Oneşti se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat jucându-se printre vagoanele dezafectate

Un copil din Oneşti se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat jucându-se printre vagoanele dezafectate

Un copil din Oneşti se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat jucându-se printre vagoanele dezafectate
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Mai 2012   •   23:25

Un copil de 13 ani din Oneşti stă în cumpăna dintre viaţă şi moarte, după ce, dintr-o joacă, s-a electrocutat. Băiatul era cu mai mulţi prieteni în gară, iar într-un moment de neatenţie a atins un fir de înaltă tensiune. A fost adus de urgenţă cu un elicopter SMURD la Bucureşti, unde medicii au reuşit să-l stabilizeze.

Bunica băiatului de 13 ani tresare de fiecare dată când sună telefonul. Se gândeşte cu groază că, de la celălalt capăt, va veni teribila veste că nepotul ei s-a stins pe patul de spital. Nici nu mai are lacrimi să plângă. În doar câteva luni a îmbrăcat haine cernite de două ori, pentru un nepot şi un fiu care s-au stins înainte de vreme. Când a aflat că şi Cosmin a fost la un pas de moarte, s-a prăbuşit cerul peste ea.

Băiatul de 13 ani obişnuia să se joace în apropiere de casă. Sâmbătă însă scenariul s-a schimbat. A plecat la joacă cu prietenii printre vagoanele dezafectate din gară.

Fără să bănuiească o clipă pericolul la care singur se supune, băiatul a urcat pe un vagon dezafectat. A atins un fir de înaltă tensiune, iar arcul electric i-a ars trupul şi l-a aruncat pe caldarâm de la 4 metri.

Copilul a fost transferat de urgenţă la Iaşi. Rănile sale erau însă mult prea grave. La scurt timp s-a luat decizia transferului cu un elicopter SMURD la Bucureşti. A intrat imediat în sala de operaţii, unde medicii au reuşit să-l stabilizeze.

Cazul copilului va fi cercetat şi de Poliţie.


×
Subiecte în articol: Onesti SMURD elicopter
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close