Antena 3 CNN Actualitate Un criminal care a evadat din închisoare de şapte ori a fost găsit de poliţişti într-un ţarc cu oi

Un criminal care a evadat din închisoare de şapte ori a fost găsit de poliţişti într-un ţarc cu oi

Un ucigaş italian, care a evadat din închisoare pentru a şaptea oară, a fost găsit ascuns într-un ţarc de oi. Întrebat de ce a evadat şi de data asta, individul a răspuns nonşalant: "Am evadat din dragoste".

Un criminal care a evadat din închisoare de şapte ori a fost găsit de poliţişti într-un ţarc cu oi
Sursa foto: ansa.it
de Claudia Popovici    |    16 Sep 2020   •   08:00

Poliția italiană l-a arestat marți, pe Giuseppe Mastini, un criminal condamnat pe viaţă, care a reuşit performanţa să evadeze pentru a şaptea oară dintr-o închisoare de maximă siguranţă din Italia.

Poreclit „Johnny ţiganul”, criminalul în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat temporar pentru bună purtare din închisoarea din Sardinia, când a dispărut, pe data de 6 septembrie.

Ministrul Justiției, Alfonso Bonafede, a mulțumit statului și poliției penitenciare pentru că l-a urmărit pe fugar prin Twitter

"Echipe de poliţie din Sassari, Cagliari şi Roma au participat marţi la capturarea sa la o fermă din apropierea oraşului Sassari. Mastini, care îşi vopsise părul blond în încercarea de a-şi ascunde identitatea, ar fi spus poliţiştilor că „a fugit din dragoste”, dar nu a dat alte explicaţii.", au precizat reprezentanţii ANSA Italia.

Mastini a fost mutat în închisoarea de maximă siguranţă din oraşul Sassari după ce a evadat dintr-o închisoare de lângă Savona în iulie 2017.

 

Politiştii l-au găsit ascuns în ţarcul cu oi. Era singur, neaînarmat şi nu a opus rezistenţă. 

Proprietarul fermei, Lorenzo Panei, în vârstă de 51 de ani, a fost şi el arestat, fiind acuzat că a adăpostit un fugar.

Giuseppe Mastini, care a fugit pentru prima dată din închisoare în 1987, ar fi comis prima sa crimă la vârsta de 11 ani. După evadarea sa din 1987, a petrecut doi ani ascunzându-se, timp în care a ucis un ofiţer de poliţie, a răpit o tânără şi a comis zeci de spargeri.

×
Subiecte în articol: criminal ţarc cu oi Italia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close