Antena 3 CNN Actualitate Un cuplu din Mureş şi soacra bărbatului, ucişi în urma unui jaf (VIDEO)

Un cuplu din Mureş şi soacra bărbatului, ucişi în urma unui jaf (VIDEO)

Un cuplu din Mureş şi soacra bărbatului, ucişi în urma unui jaf (VIDEO)
23 Iul 2010   •   20:45

Trei oameni din Mureş au sfârşit cumplit joi-noapte în urma unui jaf. Vorbim despre doi soţi şi soacra bărbatului. Macabra descoperire a fost făcută abia vineri la prânz, de fiica şi ginerele uneia dintre femei.

Familia victimelor e în stare de şoc. Fata Elisabetei a dat prima peste scenele de groază. Venise împreună cu soţul, în vizită la părinţii ei.

?Nevasta a intrat prima şi a început să urle. Femeia de 88 are capul zdrobit, soacra de 61 are gâtul tăiat şi socrul de 63 are o gaură în piept, că i-a infipt o rangă şi gâtul taiat. Cred că a fost o luptă pentru că e plin de sânge prin casă, haine răvşite, tot scos din dulapuri, e dezastru în casă?, a declarat Abadi Istvan, ginerele Elisabetei.

O luptă crâncenă s-a dat în casă pentru supravieţuire. Oamenii n-au avut nicio şansă. Cele două femei au fost găsite moarte în aceeaşi cameră, iar bărbatul într-o alta.

?Toţi aveau lovituri puternice cu un corp contondent. E vorba de un jaf. Casa este răvăşită, femeia de 88 de ani, căzută pe jos cu capul crăpat, cea de 61, întinsă pe pat cu capul crăpat, şi bărbatul în altă cameră pe jos cu toporul, lovitură în piept şi în zona capului?, a precizat Daniel Oltean, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

Şapte lovituri cu toporul au fost numărate numai pe corpul bărbatului. Câinii au dat alarma joi-noapte. De frică însă, vecinii nu au ieşit din case.

Elisabeta avea 61 de ani iar soţul ei 63. Aveau două fete, iar de curând deveniseră bunici.

Observator

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close