Antena 3 CNN Actualitate Un elev a murit după ce a fost bătut de colegul de cameră

Un elev a murit după ce a fost bătut de colegul de cameră

Un elev a murit după ce a fost bătut de colegul de cameră
23 Oct 2007   •   18:28

Un elev în vârstă de 17 ani a murit, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde a ajuns în stare gravă, după ce a fost bătut de un alt adolescent. Agresorul şi victima locuiau împreună în Tecuci. Victima era elev în clasa a XI-a la un liceu din Tecuci. Certa acestuia cu colegul său de cameră avea legătură cu prietena victimei. O astfel de ceartă a izbucnit şi în 9 octombrie, după ce agresorul ar fi jignit-o pe prietena colegului său de cameră, totul degenerând într-o bătaie.

Incidentul a avut loc pe stradă tânărul de 17 ani fiind lovit cu pumnii de colegul său. La câteva zile după ce a fost lovit, adolescentul a început să se simtă tot mai rău. În 11 octombrie acesta a ajuns în comă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, la Secţia Neurochirurgie. Băiatul a murit la spital, în noaptea de luni spre marţi.

Agresorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Acesta este al doilea caz în ultimul an în care un elev gălăţean moare după ce a fost bătut de un coleg. În octombrie anul trecut, un elev de 16 ani din comuna Pechea a fost omorât în clasă de un fost coleg, boxer la clubul "Lucian Bute".

Antena3.ro

×
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close