Antena 3 CNN Actualitate Un incendiu a distrus sediul unei bănci din centrul Capitalei

Un incendiu a distrus sediul unei bănci din centrul Capitalei

Un incendiu a distrus sediul unei bănci din centrul Capitalei
13 Oct 2008   •   09:30

Pagube de zeci de mii de euro la o bancă din Capitală. Un incendiu a distrus duminică noapte sediul unei bănci de pe Bulevardul Unirii, iar pompierii au intervenit cu şase autospeciale. Banca se află la parterul unui bloc cu zece etaje, dar focul nu a ajuns la apartamentele vecine. Se pare că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit. Fumul dens a cuprins întreaga scară, iar oamenii au fost evacuaţi din cladire. Nimeni nu a fost rănit.
Locatarii din zonă s-au speriat de fumul gros care ieşea din clădire şi au alertat pompierii, informează "Evenimentul Zilei". Printre persoanele evacuate au fost şi cinci copii. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului, dar nu au mai putut salva mare lucru. Câteva zeci de mii euro, cât costa aparatura şi mobila dinăuntru nu mai pot fi recuperate. Ei au intervenit cu şase echipaje, printre care şi o ambulanţă şi o maşină de la descarcerare.
Cei 30 de oameni care locuiau la parterul blocului în care s-a produs incendiul au fost evacuaţi de pompieri. Locotenent-colonelul Adrian Popa, comandant la Grupul de Intervenţie 3, a declarat:" "S-a acţionat imediat pentru localizarea şi lichidarea incendiului care se produsese pe aproximativ 20 de metri pătraţi. Era vorba despre obiecte de mobilier, tehnică de calcul. Se vor face cercetări, dar mai mult ca sigur e o cauză de natură electrică după modul de producere şi după locul focarului".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close