Antena 3 CNN Actualitate Un israelian a împuşcat agenţii de pază al unui club din centrul Iaşiului

Un israelian a împuşcat agenţii de pază al unui club din centrul Iaşiului

Un israelian a împuşcat agenţii de pază al unui club din centrul Iaşiului
31 Ian 2010   •   22:50

Şi-a facut dreptate cu pistolul. Un cetăţean israelian a folosit arma, supărat că prietenii săi nu au fost lăsaţi să intre într-un club din Iaşi. Bărbatul a tras trei bile de cauciuc spre un agent de pază şi spre un angajat al clubului. Cei doi au fost duşi la spital, iar tânărul pistolar este acum anchetat de poliţişti.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă la intrarea într-un club din centrul Iaşului. Tânărul israelian, de 26 de ani, a fost chemat de nişte prieteni care nu au fost lăsaţi să între în club. Supărat, tânărul a fugit la maşină şi s-a întors cu un pistol. A tras trei gloanţe cu bile de cauciuc către paznici şi angajaţii clubului.

În urma incidentului, doi bărbaţi au fost răniţi. Ei au ajuns la spital pentru îngrijire medicală.

Tânărul pistolar este cercetat acum de poliţisti. El a fost dus la parchet cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Pistolarul riscă să fie acuzat de ultraj contra bunurilor moravuri şi de uz de armă neletală.

În urmă cu un an, în acelaşi local, două clanuri din oraş au avut un conflict, în urma căruia nouă persoane au ajuns la spital.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Iași pistol cu bile
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close