Antena 3 CNN Actualitate Un italian a fost ucis în bătaie în România

Un italian a fost ucis în bătaie în România

Un italian a fost ucis în bătaie în România
19 Dec 2007   •   18:55

Un italian bătrân şi bolnav a fost ucis în bătaie în România. L-a ucis, se pare, chiar femeia pe care o plătea să-l îngrijească. Bătrân şi bolnav, n-a putut să se apere decât cu mâinile. A fost bătut crunt şi abandonat într-o baltă de sânge. A zăcut acolo toată noaptea. Dimineaţă, femeia care îl îngrijea a sunat la salvare. Bărbatul de 83 de ani a murit la spital. Venise în România doar de o săptămână. Iniţial, femeia le-a spus poliţiştilor că nu ştie ce s-a întâmplat cu bătrânul pe care îl avea în grijă.

Surse din rândul anchetatorilor spun însă că ea ar fi mărturisit apoi că l-a lovit pe italian cu un scaun, într-un acces de furie.

Vecinilor le vine greu să creadă că femeia ar fi în stare să omoare pe cineva. Ei spun că provenea dintr-o familie de preoţi şi că era foarte credincioasă. Mai mult, a mai avut persoane în grijă. Rudele cred însă că avea probleme psihice şi susţin că s-ar fi manifestat violent şi în trecut. Procurorii anchetează cazul. Anchetatorii aşteaptă acum şi rezultatul necropsiei.

Observator

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close