Antena 3 CNN Actualitate Un jandarm şi o femeie au ajuns la spital după protestul de la Cotroceni (VIDEO)

Un jandarm şi o femeie au ajuns la spital după protestul de la Cotroceni (VIDEO)

Un jandarm şi o femeie au ajuns la spital după protestul de la Cotroceni (VIDEO)
25 Iun 2010   •   14:09

Incidentul care avut loc vineri la mitingul din faţa Palatului Cotroceni s-a soldat cu două victime. Este vorba despre un jandarm care a fost rănit în momentul în care manifestanţii au încercat să forţeze gardurile de protecţie şi o femeie care a lenişat. Cele două persoane au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat, pentru Mediafax, că jandarmul rănit făcea parte din cordonul de ordine care i-a împiedicat pe sindicalişti să intre în curtea Palatului Cotroceni. Acesta a suferit o fractură la un deget şi a fost transportat la spital.

Cea de-a două victimă este o femeie de 32 de ani care a leşinat în timpul protestului. Aceasta a fost, de asemenea, transportată la spital.

Protestul din faţa Palatului Cotroceni a început vineri dimineaţă, în jurul orei 9:00. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, aproximativ 1.300 de oameni au participat la manifestaţie. În timpul protestului, o parte dintre participanţi la miting au încercat să forţeze cordonul de ordine şi să îndepărteze gardurile de protecţie, pentru a ajunge la intrarea în curtea Palatului Cotroceni. Jandarmii au reuşit să creeze un baraj şi să îi menţină pe aceştia în zona amenajată pentru pichet.



Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close