Antena 3 CNN Actualitate Un maior este acuzat că şi-a ucis nevasta însărcinată

Un maior este acuzat că şi-a ucis nevasta însărcinată

Un maior este acuzat că şi-a ucis nevasta însărcinată
17 Iun 2008   •   20:43

Un ofiţer superior al Armatei române, angajat al unei unităţi din Bucuresti este acuzat că şi-a ucis nevasta însărcinată. Incidentul a avut loc acum o săptămână dar a ieşit la iveală abia marţi, când bărbatul a fost audiat de poliţişti. Tot marţi, poliţiştii s-au întors la faţa locului pentru a face reconstituirea împreună cu bărbatul care şi-a recunoscut fapta.

Maiorul locuia cu chirie împreună cu soţia în cartierul Militari. Aştepta un copil dar în ultima vreme era nemulţumit pentru că femeia bea alcool destul de des.

În noaptea de 7 spre 8 iunie maiorul şi-a ieşit din minţi, a intrat în casă şi a lovit-o de perete. Femeia a făcut o hemoragie internă. Bărbatul a intrat în panică şi a chemat ambulanţa, dar nu s-a mia putut face nimic.

Cei care îi cunoşteau spun că cei doi nu au creat probleme niciodată. Maiorul nu a reclamat fapta la poliţie. El a fost audiat de poliţişti şi procurori şi a recunoscut tot. A spus că regretă şi că a făcut tot ce a putut pentru a-şi salva soţia. Bărbatul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.



Observator

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close