Antena 3 CNN Actualitate Un marfar încărcat cu lignit a deraiat în apropiere de Petroşani (VIDEO)

Un marfar încărcat cu lignit a deraiat în apropiere de Petroşani (VIDEO)

Un marfar încărcat cu lignit a deraiat în apropiere de Petroşani (VIDEO)
18 Mar 2010   •   11:09


Şase vagoane ale unui marfar au deraiat, joi dimineaţă, în apropiere de Petroşani. Linia de cale ferată este ruptă pe o distanţă de 200 de metri, iar unul dintre vagoane a căzut într-o râpă. Nimeni nu a fost rănit, dar circulaţia pe ruta Petroşani-Simeria este afectată.

Trenul de marfă încărcat cu lignit era format din 24 de vagoane. Garnitura venea din judeţul Gorj şi se îndrepta către Bihor.

În urma accidentului, un tren a înregistrat întârzieri, însă reprezentanţii CFR Marfă nu au exclus posibilitatea ca şi alte garnituri să ajungă la destinaţie cu întârziere.

Nimeni nu a fost rănit, iar angajaţii CFR încearcă să repună vagoanele pe şine. Este foarte greu, însă, în condiţiile în care unul dintre acestea a căzut într-o râpă, iar şinele au fost afectate pe o distanţă de peste 200 de metri.

În zonă a fost impusă o restricţie de viteză de 30 de kilometri pe oră, iar circulaţia se desfăşoară pe o singură linie.

Directorul companiei căreia îi aparţine garnitura acuză starea proastă a căii ferate din această zonă. Nu este, însă, singurul accident de acest gen în care a fost implicată o garnitură a acestei companii.

În luna septembrie a anului trecut, un tren încărcat cu produse petroliere a deraiat la intrarea într-un tunel din judeţul Cluj, şapte dintre vagoane ajungând într-o râpă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: tren marfa deraiat
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close