Antena 3 CNN Actualitate Un medic din Iaşi a fost prins băut la volan de trei ori în 24 de ore

Un medic din Iaşi a fost prins băut la volan de trei ori în 24 de ore

Un medic din Iaşi a fost prins băut la volan de trei ori în 24 de ore
29 Mar 2010   •   23:19

Un medic din Iaşi a fost prins băut la volan de trei ori în mai puţin de 24 de ore. Mai mult, el a fost implicat şi în două accidente cu pagube materiale. Potrivit Mediafax, pe numele medicului au fost întocmite trei dosare penale.


Ion Constantin Fătu, în vârstă de 42 de ani, este medic ginecolog. Poliţiştii ieşeni l-au prins băut la volan de trei ori în mai puţin de 24 de ore, timp în care a reuşit să fie implicat şi în două accidente rutiere.

Conform poliţiştilor rutieri, duminică seara medicul a fost prins după ce a avariat un autoturism în zona Casei Sindicatelor din Iaşi. Ion Constantin Fătu avea o alcoolemie de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-a fost întocmit un dosar penal.

Medicul s-a urcat apoi din nou la volan după doar câteva ore. El a fost din nou oprit în trafic de poliţişti. Aceştia au constatat că avea o alcoolemie de 1,42 mg/l, şi i-au întocmit un nou dosar penal.


Luni după-amiază, Fătu a fost implicat într-un alt accident care a avut loc în centrul municipiului. Autoturismul pe care îl conducea a lovit în spate maşina unei firme din Iaşi. În urma testelor biologice, s-a constatat că medicul avea o alcoolemie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, pe numele său a fost întocmit al treilea dosar penal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close