Antena 3 CNN Actualitate Un microbuz al ISU care transporta spre carantină 14 români întorși din Franța s-a răsturnat

Un microbuz al ISU care transporta spre carantină 14 români întorși din Franța s-a răsturnat

Un microbuz al ISU Maramureș, care transporta 14 români întorși din Franța, s-a răsturnat, miercuri, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma unui accident cu o altă mașină. Pasagerii erau transportați de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantină din Maramureș.

Un microbuz al ISU care transporta spre carantină 14 români întorși din Franța s-a răsturnat
Sursa foto: Facebook/ ISU Bucuresti
25 Mar 2020   •   19:57

Reprezentanții ISU Cluj au declarat, miercuri, că doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, restul find preluați de un alt microbuz care i-a dus spre locurile de carantină din județul Maramureș. Aceștia au revenit în țară din Franța, cu un avion care a aterizat la Cluj.

„Un microbuz care aparține de ISU Maramureș s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din Franța. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații, potrivit Mediafax.

Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport și a fi transportate către locațiile de carantină din județul Maramureș”, spus reprezentanții ISU Cluj.

La eveniment au fost alertate două autospeciale și un echipaj SMURD.

Din primele informații ale polițiștilor clujeni, microbuzul ISU a intrat în coliziune cu un autoturism. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close