Antena 3 CNN Actualitate Un microbuz cu şase oameni a căzut în râul Mureş (VIDEO)

Un microbuz cu şase oameni a căzut în râul Mureş (VIDEO)

Un microbuz cu şase oameni a căzut în râul Mureş <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Oct 2007   •   20:01

Şase oameni, printre care un copil de numai opt ani, au fost salvaţi după 5 ore din râul Mureş. Ei se aflau într-un microbuz care a plonjat în mijlocul unui râu din judeţul Mureş. Una dintre pasagerele autovehicolului a povestit pentru Observator că toţi cei din maşină dormeau în momentul accidentului. ?Ne-am trezit în apă?, a mărturisit ea. Femeia a declarat că nimeni nu este accidentat, însă toţi cei şase sunt abandonaţi în mijlocul râului, cu apă până la mijloc. ?Dacă nu murim înecaţi, murim degeraţi? - este apelul disperat al femeii care a aşteaptat ajutoare de la ora 19.00 ? {a}pasager.wav{/a}

Oamenii au fost salvaţi după mai bine de 5 ore petrecute în mijlocul apelor. La intervenţie au luat parte peste o sută de oameni: echipaje SMURD, Poliţie şi zeci de localnici din Lunca Bradului. Pompierii mureşeni au încercat în repetate rânduri să ajungă la microbuz. Dar nu reuşit din cauza nivelului crescut al râului Mureş.

După aproximativ trei ore echipajele ISU au reuşit să se apropie de microbuz. La miezul nopţii, echipele de salvare au reuşit să scoată din maşină pasagerii. Operaţiunea de salvare a fost una extrem de dificilă. Cei şase pasageri au fost transportaţi de urgenţă la spital iar starea lor este acum stabilă. Primii externaţi au fost copilul de 8 ani şi tatăl său, care au plecat cu un alt microbuz spre casă.  

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close