Antena 3 CNN Actualitate Un nou jaf la o primărie din Bistriţa-Năsăud (VIDEO)

Un nou jaf la o primărie din Bistriţa-Năsăud (VIDEO)

Un nou jaf la o primărie din Bistriţa-Năsăud (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
24 Aug 2010   •   21:22

Încă o primărie din Bistriţa-Năsăud a fost jefuită. A cincea în ultima lună. Doar că, de data asta, poliţia a pus mâna pe hoţi în fapt. Abia ce reuşiseră să taie cu flexul două seifuri, din păcate pentru ei, goale. Un ofiţer s-a încăierat cu unul dintre jefuitori şi a ieşit din luptă plin de sânge.

Jaful a fost pus la cale de cel puţin doi indivizi. Purtau mânuşi şi erau mascaţi. Ţinta lor: primăria din Lechinţa. La etaj, birourile primăriei, la parter, administraţia financiară. Clădirea nu avea paznic, dar era supravegheată video.

Hoţii au urcat cu scara, până la unu, au intrat într-un balcon şi au forţat o uşă. Înainte de toate, au avut grijă să nu fie descoperiţi. După ce au descoperit că nu se află nimic în casa de bani, au coborât la parter, la finanţe.

Zgomotele din primărie i-au atras atenţia agentului de poliţie care patrula prin zonă. Printre hoţi s-a dat alarma. Un singur individ a rămas în urmă.

Tânărul de 28 de ani, din Harghita, a fost dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Politia încearcă acum să-i prindă şi pe ceilalţi membri ai reţelei.

Luni-noapte şi CEC-ul din Lechinţa fusese călcat de hoţi. Nici atunci indivizii nu au luat nimic, pentru că nu au găsit. Ar fi vinovaţi de peste 40 de spargeri, în 6 judeţe din Transilvania.



Observator


×
Subiecte în articol: primarie spargere hoti
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close