Antena 3 CNN Actualitate Un nou scandal la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Familia unei bătrâne acuză medicii că nu au tratat-o în mod corect

Un nou scandal la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Familia unei bătrâne acuză medicii că nu au tratat-o în mod corect

Un nou scandal la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Familia unei bătrâne acuză medicii că nu au tratat-o în mod corect
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    12 Sep 2011   •   17:02

Rudele unei femei de 73 de ani acuză medicii de la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu că aceasta a intrat în comă pentru că nu a fost tratată cum trebuie. În acelaşi spital, în urmă cu o lună, o adolescentă a murit în condiţii suspecte, iar în urmă cu doar câteva zile, un bărbat a fost adus în comă profundă la spitalul "Matei Balş" din Capitală.

Femeia fusese operată la stomac la spitalul din Târgu Mureş. În ultima săptămână s-a simţit tot mai rău, aşa că rudele au decis să o interneze la spitalul din Târgu-Jiu. Fusese diagnosticată cu o anemie puternică, iar medicii au reuşit iniţial să o stabilizeze. Ulterior, însă, starea femeii s-a înrăutăţit.

Rudele bătrânei dau vina pe medicul care a supravegheat-o, însă aceasta ridică din umeri. Oamenii acuză personalul spitalului şi de faptul că nici măcar nu au fost anunţaţi de starea gravă în care se află femeia.

Pe de altă parte, colegii medicului care s-a ocupat de femeie îi sar în apărare. Spun că au făcut tot ce le stă în putinţă, dar pacienta este mult prea bolnavă.

La apariţia camerelor de luat vederi medicii i-au făcut bătrânei o radiografie, dar rezultatul nu a fost tocmai bun. Orele următoare sunt critice pentru femeie.

 

×
Subiecte în articol: scandal batrana coma
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close