Antena 3 CNN Actualitate Un om a murit şi 14 sunt la spital după ce s-au intoxicat la un hotel din Suceava

Un om a murit şi 14 sunt la spital după ce s-au intoxicat la un hotel din Suceava

Un om a murit şi 14 sunt la spital după ce s-au intoxicat la un hotel din Suceava
Sursa foto: monoxid de carbon
04 Feb 2010   •   23:24

O persoană a murit, iar alte 14 au ajuns la Spitalul Judeţean din Suceava, la Urgenţă, după ce s-au intoxicat cel mai probabil cu monoxid de carbon la hotelul unde erau cazate. Printre cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au numărat şi doi copii.

Tragedia a fost descoperită dimineaţă. Unul dintre clienţii hotelului a fost găsit mort în camera sa. Se cazase cu o seară înainte şi nu lăsase impresia că are probleme de sănătate.

În total, 14 oameni au ajuns la spital. Unul dintre adulţi e la neurologie, ceilalţi la alte sectii sau la terapie intensivă.

Deocamdată, nu se cunoaşte cauza intoxicaţiei. Medicii cred că este vorba de monoxid de carbon, deşi unele simptome ar putea indica şi o toxinfecţie alimentară.

Administratorii hotelului exclud posibilitatea ca turiştii să fi fost intoxicaţi cu monoxid de carbon, deoarece încălzirea în hotel se face cu apă caldă.

Specialiştii care au verificat hotelul imediat după tragedie, spun că unitatea avea unele nereguli în ceea ce priveşte avizele necesare.

Deocamdată din toate camerele hotelului au fost luate mostre de aer, iar poliţia investighează în paralel cazul.

Antena 3

×
Subiecte în articol: intoxicati spital Suceava hotel
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close