Antena 3 Actualitate Un parc de distracţii asemănător cu Disneyland, construit în apropiere de Bucureşti

Un parc de distracţii asemănător cu Disneyland, construit în apropiere de Bucureşti

11 Mar 2011   •   11:48
Un parc de distracţii asemănător cu Disneyland, construit în apropiere de Bucureşti Foto: psychologytoday.com
În curând, România va avea un parc de distracţii uriaş, după modelul celebrului Disneyland. Parcul va fi situat în apropierea Bucureştiului şi va fi construit în trei ani. Investiţia se ridică la peste 140 de milioane de euro.

Primul mare parc de distracţii din România va fi ridicat lângă Bucureşti, pe şoseaua de centură, şi se va întinde pe o suprafaţă de 26 de hectare. Principalele atracţii ale parcului vor fi două montagnes-russe, un turn unde vizitatorii vor putea experimenta căderea liberă, un planetarium şi studiouri de simulare spaţială.

La acestea se va ad
ăuga un parc acvatic. De asemenea, parcul va cuprinde şi o sală multifuncţională de spectacole, o zonă de cumpărături, precum şi un hotel luxos, restaurante şi parcări.

Terenul pe care se va ridica parcul este deja cumpărat, iar o primă investiţie se va ridica la 45 de milioane de euro. Estimările arată că, pentru primul an de funcţionare, parcul de distracţii va avea peste 0,8 milioane vizitatori, urmând să ajungă la 1,4 milioane vizitatori anual.

Pre
ţul biletului va fi în jur de 30 de euro, de cinci ori mai mic decât în cele mai scumpe parcuri de distracţie americane. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close