Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist a fost împuşcat într-un magazin din Iaşi

Un poliţist a fost împuşcat într-un magazin din Iaşi

Un poliţist a fost împuşcat într-un magazin din Iaşi
21 Iun 2008   •   20:44

Un poliţist comunitar din Iaşi a fost împuşcat în umăr cu un pistol cu gloanţe de cauciuc. Agentul a intrat în conflict cu un bărbat care stătea la coadă la magazin. Poliţistul a fost dus la Spitalul de Urgenţă având o plagă împuşcată. Din fericire pacientul nu a fost grav rănit, iar după primul ajutor acordat de medici acestuia i s-a dat voie să plece acasă.

Totul s-a petrecut vineri noapte. Poliţistul a intrat într-un magazin pentru a îşi cumpăra ceva de mâncare. În faţa lui, la coadă, se aflau două persoane, soţ şi soţie. Poliţistul a zăbovit câteva minute în faţa unui galantar cu mâncare, lucru care l-a enervat pe celălalt bărbat şi de aici a pornit tot scandalul. Vânzătoarele, care au privit înmărmurite scena, nu au avut cum să intervină şi l-au văzut pe cel care a tras cu arma cum a ieşit indiferent din magazin.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii a fost folosită arma. Surse neofocoale din cadrul poliţiei spun că cel care a folosit pistolul este angajat al Gărzii Financiare din Iaşi.

Sursa foto: www.gds.ro

Antena 3

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close