Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist piteştean a fost agresat pentru că nu ştia unde se află o stradă

Un poliţist piteştean a fost agresat pentru că nu ştia unde se află o stradă

Un poliţist piteştean a fost agresat pentru că nu ştia unde se află o stradă
25 Mai 2008   •   09:48

Patru poliţişti, unul din Piteşti şi trei din Constanţa, au fost agresaţi sâmbătă noapte. La Piteşti un om al legii a fost lovit pentru că nu a ştiut unde se află o stradă, iar poliţiştii constănţeni se aflau la o razie, când s-a petrecut incidentul. Agresorul din Piteşti are 30 si de ani şi nu se află la primul scandal de acest gen. Duminică noapte, omul a lovit din senin un poliţist comunitar care nu a ştiut să îi spună o adresă.

În ajutorul poliţistului comunitar au sărit colegii de serviciu şi paznicul primăriei. Bărbatul a încercat să îi atace şi pe aceştia. Scandalagiul s-a ales cu o amenda si va fi cercetat şi pentru ultraj.

Şi în Constanţa trei poliţişti de la serviciul rutier au fost agresaţi, sâmbătă noapte, de mai mulţi indivizi.Totul s-a petrecut în comuna Plopeni, în momentul în care poliţiştii porniseră într-o razie. După ce au văzut mai mulţi bărbaţi băuţi care se urcă într-un autoturism, oamenii legii au încercat să îi oprească. La control a început însă şi scandalul. Pentru calmarea agresorilor poliţiştii au fost nevoiţi să folosească forţa. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar agresorii riscă să se aleagă cu dosar penal pentru ultraj.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close