Antena 3 Actualitate Un poliţist şi mai mulţi tineri atacaţi de rromi în Jilava (VIDEO)

Un poliţist şi mai mulţi tineri atacaţi de rromi în Jilava (VIDEO)

23 Aug 2007   •   11:06
Un poliţist şi mai mulţi tineri atacaţi de rromi în Jilava <font color=red>(VIDEO)</font>

Scene desprinse parcă din filme, în comuna ilfoveană Jilava. Plecat să aplaneze un conflict dintre două familii de rromi din localitate, şeful de post a fost atacat şi a fost nevoit să folosească arma din dotare ca să scape. În urma altercaţiei el s-a ales cu câteva răni uşoare. Incidentul s-a petrecut la miezul nopţii, când doi tineri au fost atacaţi în stradă de membrii unei alte familii din zonă. Înspăimântaţi aceştia au chemat imediat poliţia. Singurul poliţist care a ajuns la locul faptei, n-a putut face faţă agresorilor şi şi-a chemat colegii în ajutor. Rromii au început să arunce cu pietre în maşina oamenilor legii, şi l-au lovit pe şeful de post din Jilava.

Poliţiştii i-au identificat pe agresori, aceştia urmând să suporte consecinţele legale imediat după ce ancheta se va încheia. O parte din participanţii la scandal sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri.

SCANDAL ÎN JILAVA

Antena 3

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close