Antena 3 CNN Actualitate Un preot a tuns un elev în faţa colegilor, în timpul orei de religie (VIDEO)

Un preot a tuns un elev în faţa colegilor, în timpul orei de religie (VIDEO)

Un preot a tuns un elev în faţa colegilor, în timpul orei de religie <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Apr 2008   •   18:42

Un elev vasluian a fost aspru pedepsit de preotul satului pentru că a îndrăznit să vină la şcoală cu o frizură prea modernă. Preotul l-a scos în faţa clasei şi l-a tuns, exact ca pe vremea comuniştilor. Preotul spune că l-a avertizat pe elev că va lua măsuri, dacă nu se va tunde de bună voie. Când a văzut însă că elevul nici nu se gândea să renunţe la codiţă, preotul a luat problema în propriile mâini. L-a scos pe băiat în faţa clasei, a luat o foarfecă şi i-a tăiat şuviţa buclucaşă.

PRACTICI CA PE VREMEA COMUNISMULUI:  

Copilul s-a dus într-un suflet acasă, iar tatăl lui a anunţat conducerea şcolii. Directorul şcolii spune că nu este de acord cu astfel de comportamente şi că îl va sancţiona pe profesorul de religie. Elevul a fost tuns de preotul satului la ora de religie, chiar sub ochii colegilor.

Preotul nu crede că a exagerat, ci dimpotrivă. ?Nu este normal ca un copil să vină la şcoală cu părul lung?, susţine el. Mai mult, preotul spune că ?poate din punct de vedere al regulamentelor şcolare am depăşit oarecum limita, dar din punct de vedere moral nu-mi reproşez nimic?.

Conducerea şcolii îl va sancţiona pe preot. Dorin Sacaliuc, directorul şcolii Costeşti, a precizat că fapta va fi discutată în Consiliul de Administraţie. Cel mai probabil, preotul va primi o mustrare scrisă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close