Antena 3 CNN Actualitate Un preot îşi suplimentează pensia prin dezlegări de vrăji şi descântece (VIDEO)

Un preot îşi suplimentează pensia prin dezlegări de vrăji şi descântece (VIDEO)

Un preot îşi suplimentează pensia prin dezlegări de vrăji şi descântece <font color=red>(VIDEO)</font>
20 Mai 2008   •   21:22

Un preot sărac, lăsat pe drumuri la bătrâneţe, îşi completează pensia cu dezlegarea de vrăji şi descântece. Îl caută mai ales fetele sau femeile care au probleme în dragoste. Pentru toate are o vorbă bună şi un loc în buzunar. O şedinţă costă 20 sau 30 de lei, preotul fiind felxibil din acest punct de vedere. Însă, neapărat, enoriaşa trebuie să vină la dezlegat de trei ori, altfel e degeaba.

Un jurnalist ieşean a avut îndoieli asupra procedeului de dezvrăjire, dar preotul i le-a alungat imediat. Asta până când a fost dat în vileag şi a început să arunce vorbe grele asupra jurnaliştilor, care l-au filmat în timpul şedinţelor de dezlegare de vrăji.

Numeroşi oameni plătesc pentru asemenea procedee, crezând că forţe nevăzute le ţin viaţa în loc. După prima reacţie, preotul pensionar nu neagă ce a făcut, îşi dă seama că nu e tocmai în regulă cu rânduielile bisericii, dar ia bani de la oameni pentru rugăciuni ca să aibă din ce trăi, spune el.



Biserica interzice astfel de proceduri, pentru care sancţiunile sunt extrem de aspre, chiar şi pentru un preot ieşit la pensie.

Observator

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close