Antena 3 CNN Actualitate Un profesor a dansat dezbrăcat în faţa elevilor, la banchet

Un profesor a dansat dezbrăcat în faţa elevilor, la banchet

Un profesor a dansat dezbrăcat în faţa elevilor, la banchet
17 Iun 2008   •   19:14

Un profesor de geografie din Iaşi a dansat pe jumătate dezbrăcat în faţa elevilor lui, la banchetul de absolvire. Dascălul este de părere, însă, că nu a făcut nimic ruşinos. Profesorul a dansat timp de mai multe minute încercând, chiar insistent, să-şi găsească un partener printre elevii care priveau amuzaţi de pe margine.

Profesorul nu-şi aminteşte cum a ajuns desculţ, fără cămaşă şi descheiat la curea în faţa celor peste 100 de elevi şi profesori veniţi la banchet însă nici nu regretă prea tare. Imaginile au fost filmate în urmă cu două săptămâni, la banchetul de sfârşit de an al claselor a XII-a. După ce s-au amuzat, elevii au postat filmuleţul pe Internet.

Nu este prima oară când profesorul "calcă strâmb". În februarie 2007 a venit beat la şcoală, a intrat în plin consiliu profesoral şi şi-a insultat colegii. Atunci a fost sancţionat mai mult formal.

Inspectoratul şcolar a cerut conducerii liceului să deschidă o anchetă. Profesorul riscă o simplă mustrare sau chiar desfacerea contractului de muncă.

PROFESORUL DE STRIPTEASE:


Observator

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 21 mai 2024 pentru clienţi
x close