Antena 3 Actualitate Un puşti de 15 ani a recunoscut că a înjunghiat un pensionar din Dâmboviţa (VIDEO)

Un puşti de 15 ani a recunoscut că a înjunghiat un pensionar din Dâmboviţa (VIDEO)

28 Iul 2010   •   21:05
Un puşti de 15 ani a recunoscut că a înjunghiat un pensionar din Dâmboviţa (VIDEO)

Născut să ucidă. Un puşti de 15 ani din Dâmboviţa a recunoscut că a înjunghiat de 17 ori un pensionar, în urmă cu o săptămână. Împreună cu un prieten de 21 de ani plănuise un jaf fără sânge, dar ar fi omorât din instinct. Astăzi, cei doi au fost aduşi la reconstituire. I-a aşteptat tatăl adolescentului suspect de crimă, care a răbufnit.

Îşi refac paşii propriei crime. În urmă cu o săptămână, cei doi tineri, unul de 15 şi celălalt de 21, au intrat peste un fost învăţător din sat. Prietenul său de 15 ani îl cunoştea prea bine. Ştia că are o mică avere ascunsă pe undeva prin casă.

?Cuţitul a fost al meu. Deci, a fost din casă. Îl folosea mama la zarzavaturi. Am aprins o brichetă cu bec. Eu am sărit pe dânsul. Eu strigam la el leagă-l, leagă-l?, povestesc cei doi suspecţi.

Puştiul, însă, îşi imobiliza altfel victima. De tot. ?Şi când am aprins becul şi am văzut, eram şi eu plin de sânge?, a arătat unul dintre tineri.

17 lovituri sălbatice de cuţit. Apoi, cei doi au scotocit disperaţi casa, dar n-au găsit averea. S-au mulţumit cu 300 de lei şi un telefon mobil. După o săptămână, cei doi suspecţi au fost prinşi.

?Au recunoscut şi regretă fapta?, a declarat comisarul-şef Vasile Tache. La reconstituire, au explicat fiecare moment al jafului criminal.

?Să mai sari şi altădată! Să mai sari! Se duce tinereţea ta, ăştia sunt prietenii tăi. Ce ziceai? Că îţi vreau răul eu! Ăştia sunt prietenii! Ăştia te bagă la puşcărie?, a spus tatăl minorului suspect de crimă.

Dacă se va stabili că băiatul de 15 ani este cel care l-a omorât pe bătrân, acesta îşi va petrece jumătate din viaţă după gratii.

Observator

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close