Antena 3 CNN Actualitate Un român a intrat, neoficial, în Cartea Recordurilor îngropat în jumătate de tonă de cioburi (VIDEO)

Un român a intrat, neoficial, în Cartea Recordurilor îngropat în jumătate de tonă de cioburi (VIDEO)

Un român a intrat, neoficial, în Cartea Recordurilor îngropat în jumătate de tonă de cioburi (VIDEO)
Sursa foto: cioburi
07 Mar 2010   •   13:06

Eveniment demn de Cartea Recordurilor într-un mall din Piatra Neamţ. Un tânăr cascador a stat mai mult de 3 ore îngropat în jumătate de tonă de cioburi de sticlă. Sute de oameni au urmărit cu sufletul la gură spectacolul temerarului. Vechiul record Guinness Book era de numai 20 de minute şi este deţinut de o femeie.

Tînărul de 31 de ani a fost acoperit de nu mai puţin de o jumătate de tonă de cioburi. Asistenţii cascadorului au monitorizat tot timpul semnele vitale ale acestuia

După exact 3 ore, cascadorul a fost scos de sub cele aproape 500 de kilograme de cioburi. Tînărul cascador spune că ar fi vrut să iasă mai devreme de sub cioburi, dar şi-a forţat limitele şi a rezistat cîteva ore. Precedentul record, stabilit de o femeie, era de doar 20 de minute.

Sute de oameni au privit ineditul experiment. Bărbatul are acum un sigur vis: ca cineva să-l ajute să intre, oficial, în Cartea Recordurilor.



Antena 3




×
Subiecte în articol: sticla Cartea Recordurilor cascador
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close