Antena 3 CNN Actualitate Un salariat al Autorităţii Rutiere a consumat băuturi alcoolice în faţa unei cliente (VIDEO)

Un salariat al Autorităţii Rutiere a consumat băuturi alcoolice în faţa unei cliente (VIDEO)

Un salariat al Autorităţii Rutiere a consumat băuturi alcoolice în faţa unei cliente <font color=red>(VIDEO)</font>
19 Apr 2008   •   12:38

Un salariat al Autorităţii Rutiere Române a consumat vineri seară băuturi alcoolice, în faţa unei femei venite să rezolve o problemă legală. Angajatul n-a reuşit să-şi termine treaba la timp, iar baza de date a fost blocată, după expirarea perioadei de timp legale. Conducerea reprezentanţei ARR din Deva îi ia apărarea angajatului.

Femeia a venit la sediul ARR puţin după ora 20.00. Dorea să-şi înregistreze mai multe licenţe de transport pentru maşinile pe care abia le cumpărase. Programul de lucru era până la ora 21.00, dar angajatul Autorităţii Rutiere n-a reuşit să-şi termine treaba la timp. Conducerea reprezentanţei ARR i-a luat imediat apărarea funcţionarului, susţinând că acesta a început să introducă datele în baza de date, dar că aceasta s-a blocat.

Întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, angajatul a recunoscut, dar a spus că le-a consumat după terminarea programului de lucru. Imaginile inregistrate cu telefonul mobil de femeia nemulţumită arata, însă, altceva. Funcţionarul va fi cercetat pentru consum de alcool si nerespectarea obligaţiilor în timpul serviciului.

UN SALARIAT ARR A FOST FILMAT CONSUMÂND BĂUTURI ALCOOLICE ÎN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU 

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close