Antena 3 CNN Actualitate Un şef de district silvic, găsit spânzurat după controale. "Bărbatul ar fi fost şi ameninţat că va fi înlocuit din funcţie pe linie politică"

Un şef de district silvic, găsit spânzurat după controale. "Bărbatul ar fi fost şi ameninţat că va fi înlocuit din funcţie pe linie politică"

Un şef de district silvic din Mureş s-a spânzurat, la numai câteva zile după ce echipele de control din Capitală au făcut verificări în pădurile mureşene şi au găsit pagube importante, susţine un jurnalist de la Rise Project.

Un şef de district silvic, găsit spânzurat după controale. "Bărbatul ar fi fost şi ameninţat că va fi înlocuit din funcţie pe linie politică"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Sep 2020   •   13:45

Potrivit lui Andrei Ciurcanu, tragedia s-a întâmplat după ce paguba a fost estimată la peste un milion de lei, în cel puţin trei cantoane pe care le administra bărbatul.

Pagubă de un milion lei, în cel puţin trei cantoane din Mureş

"Un şef de district silvic din Mureş s-a spânzurat în pădure, la câteva zile după ce echipele de control de la Bucureşti au descoperit o pagubă de peste un milion de lei, în cel puţin trei cantoane pe care le administra. Bărbatul ar fi fost şi ameninţat de superiori că va fi înlocuit din funcţie pe linie politică. În cele din urmă, acesta a cedat.

Săptămânile trecute, Ministerul Pădurilor şi Regia Naţională a Pădurilor au început nişte controale în pădurile din Mureş, după ce mai multe rapoarte arătau că tăierile ilegale au scăpat de sub control în zonă.

Jurnalist: Bărbatul ar fi fost ameninţat că va fi înlocuit din funcţie pe linie politică

Asta este adevărata faţă a mafiei pădurilor şi al efectelor presiunilor venite din zona politică şi economică.

Gulerele albe prosperă, în timp ce angajaţii simpli pălesc încet sub presiunea acestui mecanism infracţional în care se regăsesc", a scris jurnalistul Andrei Ciurcanu, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: spanzurat mures paduri
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close