Antena 3 CNN Actualitate Un sejur pe litoral va costa, din septembrie, între 130 şi 190 de lei

Un sejur pe litoral va costa, din septembrie, între 130 şi 190 de lei

Un sejur pe litoral va costa, din septembrie, între 130 şi 190 de lei
10 Aug 2008   •   10:35

Din septembrie, cei care vor opta pentru o vacanţă pe litoralul românesc vor plăti preţuri mai mici la cazare, în cadrul programului ?O săptămână la mare?, lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc. De la 1 septembrie, un sejur pe litoralul românesc va costa între 130 şi 190 de lei. Oferta specială se adresează tuturor categoriilor de turişti, pe principiul ?primul venit - primul servit?.

Peste 3500 de locuri de cazare sunt disponibile, în 15 hoteluri de o stea, două sau trei stele, din staţiunile Mamaia, Eforie, Jupiter, Neptun, Venus şi Mangalia. Tarifele variază în funcţie de condiţiile pe care le oferă hotelul. De exemplu, cei care optează pentru un sejur de o săptămână la un hotel de 3 stele nu vor plăti decât 190 de lei. La hotelurile de două stele, tariful va fi de 160 de lei de persoană, în timp ce pentru cazarea la un hotel de o stea, turiştii nu vor scoate din buzunar mai mult de 130 de lei. Preţurile nu includ servicii de masă.

Biletele pentru aceste hoteluri pot fi găsite la agenţiile de turism din toată ţară. Programul a avut succes şi la începutul acestui sezon, când mii de turişti au ales să-şi petreacă vacanţa pe litoral în prima jumătate a lunii iunie. Deocamdată pe litoral preţurile sunt destul de piperate. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, în fiecare week-end, în staţiunile de la malul mării au fost înregistraţi aproximativ 150.000 de turişti.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close