Antena 3 CNN Actualitate Un şofer a intrat într-un grup de oameni de pe marginea drumului şi a părăsit locul accidentului

Un şofer a intrat într-un grup de oameni de pe marginea drumului şi a părăsit locul accidentului

Un şofer a intrat într-un grup de oameni de pe marginea drumului şi a părăsit locul accidentului
Sursa foto: Accident
05 Iul 2009   •   10:28

Scandal cu focuri de armă, sâmbătă seară în judeţul Braşov. Pasagerul unei maşini care a lovit trei oameni aflaţi pe marginea drumului a fost la un pas să fie linşat de rudele victimelor, iar poliţiştii au fost nevoiţi să tragă două focuri de armă pentru a calma spiritele. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Printre victime se află şi un copil de 11 ani.

Martorii spun că şoferul maşinii a intrat intenţionat în cei aflaţi pe marginea drumului. După accident, şoferul a fugit de la locul faptei, dar unul dintre ceilalţi pasageri nu a scăpat uşor. A fost luat la bătaie de cei prezenţi şi a ajuns la spital. Scandalul a fost atât de mare, încât poliţiştii l-au aplanat abia după ce-au tras mai multe focuri în aer.

Victimele accidentului sunt în afara oricărui pericol.

Pentru că agresorii şi o parte a victimelor sunt cunoscuţi în judeţ drept membri ai lumii interlope, procurorii iau în calcul posibilitatea ca gestul şoferului să fie de fapt o reglare de conturi. Şoferul fugar are 35 de ani, este din Zărneşti şi a fost prins de poliţişti în jurul orei 05.00, în apropiere de locuinţa sa.

Antena 3

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close