Antena 3 CNN Actualitate "Un şofer bun este acela care conduce defensiv". Titi Aur, despre cauzele tragediei din Muntenegru

"Un şofer bun este acela care conduce defensiv". Titi Aur, despre cauzele tragediei din Muntenegru

"Un şofer bun este acela care conduce defensiv". Titi Aur, despre cauzele tragediei din Muntenegru
25 Iun 2013   •   22:20

Un şofer bun este acela care conduce defensiv, a afirmat multiplul campion de raliuri, Titi Aur, în ediţia specială a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, comentând astfel condiţiile în care a avut loc tragicul accident din Muntenegru.

Titi Aur a adăugat că peste 80 la sută din accidentele rutiere grave sunt făcute de "şoferi care conduc de mult timp şi în zone cunoscute", aşa cum s-a întâmplat şi în acest caz, în care 18 români şi-au găsit sfârşitul şi alţi 29 au fost răniţi, după ce un autocar încărcat cu pasageri români s-a prăbuşit într-o prăpastie din Muntenegru.

IMAGINI EXCLUSIVE de la locul tragediei din Muntenegru. Adrian Ursu: Pentru cei obişnuiţi cu Valea Oltului, drumul nu e dificil de parcurs

Solicitat să îşi exprime o părere cu privire la cauzele acestui accident, campionul de raliuri a afirmat că, dacă nu se dovedeşte că a fost o defecţiune tehnică subită, care a făcut ca autocarul să nu mai poată fi controlat, atunci cel mai probabil a fost vorba de o eroare umană, cauzată de un cumul de factori.

Cel puţin 18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close